Onze Producten

Narrowcasting

Verkoop / Verhuur apparatuur

Evenement en feesten

Narrowcasting

Narrowcasting is een informatievoorziening waarmee een bedrijf of organisatie informatie kan tonen die op een specifieke doelgroep is gericht. Denk aan de schermen in een supermarkt, de interactieve schermen in Dierenpark Gaia Zoo maar ook een arts die tijdens een operatie op zijn scherm de handelingen kan volgen.

Professioneel beeld- en geluid

Verhuur en Verkoop

Als AVerion multimedia partner hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met grote en kleine evenementen. Als specialist ontzorgen wij u dan ook graag en regelen wij voor u de gehele techniek.

Van geluid- en beeldpresentatie van licht tot zelfs wifi op locatie of het nu gaat om een bedrijfsfeest of een galabal, kortom uw evenement is bij ons in de juiste handen.

Voor de zelfdoeners hebben wij professioneel materiaal te huur en verkoop.

"Onze specialiteit

is uw

tevredenheid"

imagedrops
imagedrops
imagedrops

Projectadvies

Op zoek naar een partner die voor u een succesvolle meeting en / of geslaagde presentatie kan realiseren? Averion Multimeda Partners bieden maatwerk oplossingen voor een efficiënte en professionele ingerichte presentatieruimte.

Camera- / Bewakingssystemen

Camera-observatie systemen kunnen op diverse wijze ingezet worden, denk aan de beveiligingsbranche, geautomatiseerde assemblage lijnen, machines, bouwkundige projecten en zelfs persoonsbewaking in b.v. de verzorgingssector enz. Met behulp van deze bewakingscamera’s kunnen personen, panden, productie-lijnen en terreinen op afstand worden geobserveerd. Dag- en nacht.

Narrowcasting

Uw doelgroep gericht en actief benaderen? Laat u door ons informeren over Narrowcasting! Bij Narrowcasting worden displays gebruikt, u kunt zo makkelijk een specifieke boodschap overbrengen op uw doelgroep. Het fijne van Narrowcasting is dat u waar en wanneer u maar wilt elk soort boodschap kunt verspreiden. Verschillende retailers zenden al tijden reclames in hun winkels uit om bepaalde producten aan te prijzen. Waar wacht u nog op? Wij helpen graag.

Audio- Visuele Presentatiesystemen

Beamers, plasma- en LCD/TFT beeldschermen, DLP & LED displaywall’s: wij weten er alles van! Voor elke binnen en/of buiten situatie kunnen wij u een passend systeem aanbieden. Daarbij werken wij alleen met topmerken zoals o.a.: Samsung, Hitachi, Barco, NEC, Sony, Bose Pro, Smarttech, Extron, Projecta, Vogels, AMX, Crestron, Integra enz. Kwaliteit is belangrijk, laat u door ons informeren!

Oproep- en omroepsystemen

In veel bedrijfs-, kantoorpanden, grote (openbare) gebouwen en complexen wordt een omroepsysteem toegepast voor het omroepen van berichten en het laten horen van (achtergrond)muziek. AVerion ontwerpt en realiseert gebouw geluids- of omroepsystemen en combineert indien mogelijk deze vaak met een ontruimingssysteem.

SMARTBoards (Interactief lesgeven)

Lesgeven in de tijd van nu: een SMARTBoard mag dan zeker niet ontbreken. Leerlingen en studenten zijn veel meer betrokken bij deze interactieve manier van lesgeven. Lessen worden digitaal behandeld met het internet en video’s binnen handbereik. Laat u door ons informeren, een interactief schoolbord mag absoluut niet ontbreken in uw leeromgeving en wij helpen u graag!

Contact? Bel 0495 450 586

Mailen kan altijd naar: info@averion.nl. Vragen of een vrijblijvende offerte?
Bij Averion Multimedia Partner bent u aan het juiste adres voor een passend advies op gebied van audiovisuele projecten. Wij helpen grote en kleine bedrijven en bieden voor elk doeleinde een passende oplossing. Bel ons op 0495 450 586 of mail naar info@averion.nl. U bent ook altijd welkom op ons kantoor, wij staan u heel graag te woord.